4 Aralık 2014 Perşembe

Esenyurt Evden Eve Nakliyat

Ana Sayfa >>> İstanbul Evden Eve Nakliyat  >>> Esenyurt <<< Burdasınız

 

Esenyurt Evden Eve Nakliyat

 

Esenyurt Nakliyat, Esenyurt  evden eve taşımacılık sektöründe faaliyetlerini devam ettiren, sigortalı taşımacılık uygulayan marangozlu bir evden eve taşıma firmasıdır.

 

İstanbul evden eve taşımacılık sektöründe kullandığımız aşağıdaki prensiplerimiz tamamı ile müşterilerimizin eşyalarının güvenliğini taşıyabilmek adına koyduğumuz prensiplerdir.

 

Çünkü biz sizin işinizi yaparken, sizin evinizi değil kendi evimizi taşıyormuşçasına özenli davranıyoruz.

 

Eşyalarınıza verdiğiniz maddi ve manevi tüm değerlerin bilincindeyiz.

 

Bu yüzden bu bilincin farkında olarak nakliye işlemlerimizi tamamlamaktayız.

 

Nasıl Çalışıyoruz

  • Esenyurt Evden Eve Nakliyat olarak eşyalarınızı daima sigortalayarak taşıyoruz. Sigortalı nakliyat adını verdiğimiz sistem ile tüm eşyalarını taşımadan önce sigortalıyor ve güvence altına alıyoruz. Ve eşyalarınız bizden kaynaklı herhangi bir zarar gördüğü anda tüm masraflarınızı karşılıyoruz. Tüm bu sigortalama işlemlerine rağmen Vip Nakliyat firması olarak taşımacılık işlerimizde profesyonel ekipler ve tam donanımlı araçlar kullanıyoruz.
  • Şirket olarak zamanında taşımacılığa dikkat ediyoruz ve sizlerin kafanızda oluşabilecek olan "eşyalarımız ne zaman taşınacak?" sorularına mahal vermiyoruz. Vip Nakliyat olarak zamanınızın ne kadar değerli olduğunun farkındayız ve bunun bilincinde hareket ediyoruz.
  • Vip evden eve nakliyat firması olarak güvenli taşımacılık yapıyor ve eşyalarınızda çıkacak olan her soruna engel olabilmek için hangi eşyanın nerede nakliyesinin yapılacağına son derece dikkat ediyoruz.
  • Vip Nakliyat olarak dikkat ettiğimiz ve özen gösterdiğimiz bir diğer husus ise taşımacılığı işinde profesyonel, güvenilir ve uzman bir ekibe yaptırmaktır.

  • Firmamız tam donanımlıdır. Yani evden eve taşımacılık sektörü adına gerekli olan tüm evraklar ve araç donanımı firmamızda mecuttur. Taşımacılık için gereken evrak ve donanımlarımızı tam tutuyoruz ve işimizi şansa bırakmıyor, profesyonel bir nakliye hizmeti veriyoruz.

 

Firmamızın adından da anlaşılacağı üzere İstanbul'da faaliyet gösteriyor ve Türkiye'nin tüm bölgelerine taşımacılık yapıyoruz. Bu taşımacılığı yaparken de bahsi geçen ilkelerin hiç birisinden ödün vermiyoruz.

 

Kalite ve güvenin tesis edilmesinde yıllardır kendimizi yenileyerek yol alıyoruz.

 

Evinizi Değil Evimizi Taşıyoruz Anlayışıyla Esenyurt Halkının artık içi rahat .

 

Esenyurt Nakliye farkıyla Eşyalarınız artık güvende.

 

0850 840 43 35

0212 419 17 07

0532 458 37 56

   

Esenyurt Semti Hizmet Noktalarımız

 
>> Ardıçlı >> Fatih   >> İnönü >> Namık Kemal  >> İstiklal    
>> Güzelyurt >> Akçaburgaz   >> Yeşilkent >> Cumhuriyet  >> Esenyurt  
>> Haramidere >> Saadetdere   >> Pınar >> Sanayi  >> Nakliyat  
>> Örnek >> YeniKent   >> Atatürk >> Talatpaşa  >> Evden Eve  
>> İncirtepe >> Merkez   >> Esenkent  >> Mehterçeşme  >> Taşımacılık  
    Ana Sayfa >>> İstanbul Evden Eve Nakliyat  >>> Esenyurt <<< Burdasınız

2 yorum: